×
NE MANDRIM CU PRODUSELE NOASTRE

Cito Suport 30 COS Laboratories

  • -25 %
TRANSPORT GRATUIT
Cito Suport 30 COS Laboratories
tara de origine

Produs in Romania

Cito Suport 30 COS Laboratories

Cantitate: 60 capsule

198 lei 148 lei (TVA inclus)
Reducere 25 %  
Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
telefon
Plata si Transport

Livrarea produsului Cito Suport 30 COS Laboratories se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Eticheta Cito Suport 30 COS Laboratories

Eticheta Cito Suport 30 COS Laboratories

Cito Suport 30 COS Laboratories

Cito Suport 30
5 extracte de miceliu de ciuperci terapeutice pentru prevenirea cancerului si complicatiile afectiunilor oncologice

Medicina alternativa este tot mai prezenta in viata noastra si ne completeaza armonios alimentatia zilnica cu nutrienti, enzime, polizaharide si proteine esentiale mentinerii sanatatii generale.
Medicina chineza este utilizata din cele mai vechi timpuri pentru echilibrarea organismului, cresterea energiei si sustinerea functiilor organismului astfel incat extractele de miceliu continute de Cito Suport 30
ne ofera surse importante de antioxidanti si substante cu efect puternic imunostimulator si antitumoral.

Cito Suport 30 reprezinta actiunea sinergica a ciupercilor terapeutice in stoparea proliferarii celulelor tumorale!
Medicii chinezi promoveaza de secole actiunea terapeutica multipla oferita de ciupercile Maitake, Shiitake, Reishi, Agaricus si Cordyceps. 
Incluse in numeroase studii si cercetari medicale, ciupercile teraputice continute de Cito Suport 30 si-au demonstat eficienta si actiunea in reducerea proliferarii celulelor maligne, inducerea apoptozei si cresterea activitatii imunologice a organismului.

Cito Suport 30 Cos Laboratories are la baza un proces tehnologic inovator de extractie a principiilor active oferite de cele 5 ciuperci terapeutice astfel incat ofera o biodisponibilitate maxima la nivel celular si proprietati antitumorale remarcante.

Top 18 beneficii oferite de ingredientele active Cito Suport 30 Cos Laboratories
- contine 5 dintre cele mai studiate ciuperci terapeutice cu proprietati antitumorale 
- totate ingredientele beneficiaza de numerose studii si cercetari cu rezultate remarcante pentru sanatate
- creste activitatea sistemului imunitar si reduce inflamatiile tisulare
- reduce proliferarea celulelor tumorale
- induce apoptoza si previne formarea metastazelor
- reduce actiunea radicalilor liberi si previne formarea stresului oxidativ
- previne imbatranirea prematura a celulelor si sustine procesul de regenerare celulara
- ofera surse importante de antioxidanti cu spectru larg
- previne dezvoltarea neoplaziilor pulmonare, hepatice, cerebrale, epiteliale
- prin imbunatatirea circulatiei sanguine ofera o cantite mai mare de oxigen la nivel celular prevenind astfel cancerul cerebral 
- creste energia celulara si previne complicatiile afectiunilor degenerative
- imbunatateste functiile sistemului cardiovascular, hepatic, pulmonar, limfatic
- reduce semnele si simptomele cancerului
- reduce disconfortul resimtit pe perioada terapiilor oncologice de specialitate – citostatice, chimioterapie, radioterapie
- creste raspunsul organismului la terapiile alopate si reduce reactiile adverse
- reduce durerile, inflamatiile si protejeaza celulele sanatoase si functionalitatea organelor
- accelereaza metabolismul si optimizeaza asimilarea nutrientilor la nivel celular
- completeaza terapiile alopate si grabeste recuperarea organismului


Cito Suport 30 contine Ganoderma Lucidum – Reishi. Aceasta ajuta la mentinerea santatatii si longevitatii si ofera peste 200 de substante benefice organismului precum aminoacizi, vitamine, enzime, polizaharide.
Includerea extractului de Reishi in Cito Suport 30 ofera proprietati antiinflamatoare, antitumorale, hepatoprotectoare, hipoglicemiante

Cito Suport 30 contine extract de Maitake, ciuperca terapeutica considerata in Japonia Regina ciupercilor, ofera prorietati antitumorale deosebite in special in cazul cancerului gastric, osos, pulmonar sau de colon.  Prin activarea macrofagiei previne formarea metastazelor si reduce inflamatiile celulare. Maitake sustine functiile pancreatice si sustine o valoare optima a zaharului din sange si ajuta la reglarea nivelului de colesterol, trigliceride, transaminaze. Este una din cele mai utilizate ciuerci terapeutice cu efect antibacterian, antiviral pronuntat fiind utilizata ca adjuvant in HPV, Hepatia B, gripe si afectiuni pulmonare infectioase

Cito Suport 30 contine extract de Shiitake considerata simbol al longevitatii in Asia si SUA, detine o valoarea nutritionala uimitoare fiind utilizata atat in gastronomie cat si in medicina de mai bine de 6000 de ani. Shiitake detine efect imu¬nomodulator, antican¬cerigen, antiviral, detoxifiant si antifungic deosebit de complex. Pe langa efectul antitumoral si citoprotector sustine si functiile sistemului cardiovascular, renal, pulmonar si hepatic si ofera o sursa importanta de antioxidanti asemanatori cu cei produsi de organismul nostru. 

Cito Suport 30 contine extract de Agaricus Blazei Murill, una dintre ciupercile teraputice utilizate de mii de ani in combaterea afectiunilor tumorale, reducerea inflamatiilor si cresterea energiei celulare. Formula Cito Suport 30  include acest extract datorita complexitatii si ariei de actiune in afectiunile cronice grave: cancer, diabet, hepatita, afectiuni renale, cardiovasculare, epilepsie, scleroza, reumatism, artrita, dementa, imbatranire prematura, infectii, limfom

Cordyceps Sinensis completeaza formula Cito Suport 30  si lista celor 5 ciuperci terapeutice cu noi proprietati. Una dintre proprietatile unice oferite de Cordyceps este capacitatea de a creste nivelul de oxigen de la nivelul organismului, imbunatatirea circulatiei sanguine si revitalizarea organismului. Potentialul redox oferit reduce activitatea radicalilor liberi si actiunea stresului oxidativ stimuland in acest mod regenerarea celulara si recastigarea sanatatii organismului.

Produsul Cito Suport 30 poate completa orice terapie alopata recomandata de specialist. Nu prezinta efecte negative si potenteaza calitatea terapiilor urmate atat antitumorale cat si a celor degenerative.
Integrarea celor mai eficiente ciuperci terapeutice cu proprietati demonstrate antitumorale in orice terapie reduce perioada de convalescenta si grabeste recuperaea organsimului.

Mod de administrare Cito Suport 30
2 – 4  capsule/ zi in cazurile grave oncologice cu complicatii severe
1-2  capsule/ zi profilactic si in terapiile recuperatorii.

Pareri Cito Suport 30 COS Laboratories

Adauga testimonial